23-01-04

Love is in the air :-D

Ik heb nu m'n zinnen op iets anders kunnen zetten dan m'n zus (zie wat posts hieronder):
I'm in love
Das echt een beeldschoon meisje ze amai, haar zwarte krulletjes, haar lief gezichtje :) heb er daarstraks tijdens de speeltijd een kwartier naar gezocht en heb ze gevonden :-D, mijnen bste vriend die plaagt mij wa door der zogezegd opaf te stappen, toen we in de frituur waren wou hij (zogezegd) dat meisje aan onze tafel vragen, maar ja, ik ben daar veel te verlegen voor, ff nog een vraagje aan de meisjes/vrouwen, kunnen julie me aub wat tips geven? wat zou ik kunnen doen, wat moet ik vermijden, etc (ps: ik ken haar niet persoonlijk, noch haar naam)
please, I need them :p Alvast bedankt ;)
Aman has fallen in love, xxx

19:02 Gepost door (SpEeDyCaT) | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wel ehm... ... als je haar totaal niet kent en zelfs haar naam nie, zou ik zo voorstellen dat je probeert vrienden te worden met haar? (Laat je vriend haar maar aan je tafel vragen, dan moet je dat zelf al nie meer doen ;) :p)
Want ik ben er persoonlijk van overtuigd dat je pas een goeie relatie kan opbouwen als je goeie vrienden bent.
En waar alle meisjes echt voor vallen: zorg ervoor dat ze zich speciaal gaat voelen! shrijf desnoods een gedichtje recht uit je hart - gegareandeerd succes! en ge moet nie bang zijn da ze je zou uitlachen, want zelfs moest ze dat uitzonderlijk toch doen (wat me ten zeerst zou verbazen) dan is ze je niet waard hoor!
succes ermee!
knufs

Gepost door: Twinkeltje | 23-01-04

De commentaren zijn gesloten.