29-01-04

vervolg

amai ik zen vermoeid, derstrak nog twee uur naar dirk bracke geluisterd, hij is vandaag naar t school gekomen om over zijn boeken enzo te praten.
Now back to Zoë haha lol, das bekan het enigste waar ik aan denk :-P
dus... smiddags eet ik alty in de refter, en daar is t meestal file, alleen als je heel vroeg bent niet, ik was ni heel vroeg (stond ff in de file :-P) en guess wie da der naast bij stond (bijeengepropt weliswaar door de rest van de kindere), ikke blij natuurlijk, zone 'close encounter', haha :-P. Ik kon haar ni zo goe bewondere toen ze aan haar tafel zat, want er zat teveel volk in de weg, maar toen ze wegging, keek ze ff in mijn richting, ik keek in haar ogen en ze lachte, ik zal de lach proberen te vertalen : Haha, hier is die gast weer van in t frituur waar ik niet mee wou praten+ hij is er weer ze, :-P. Ze lacht zo mooi (hehe). Ze ging deze middag in de hoek van banken zitten waardoor ze het zag als ik naar haar keek (d*mn :-P), mar ja, dan kan ik haar prachtige gezicht bekijken :-), der zit ier just iemand van mijn klas tege mij bezig op msn: "ok, we maken een afspraak, wij gaan da morge same zegge, desnoods trek ik u mee aan uw hare".
Help, haha, ik zal da haar wel vertelle, maar ni als er iemand bij is zne :-P veel te verlegen, ik wil het haar privé vertelen, ;-)
ff een ander onderwerp: vandaag is er keiveel sneeuw gevallen: zalig gewoon, ik word me de auto naar t school gebracht, we waren nog maar ne meter weg en de auto slipte al haha lol :-P. Bij ons strooien ze niet omdat het maar een boerengat is é :-P
De speelplaats zag er (toen ik pas anakwam) helemaal wit uit, echt waar prachtig (ik was de eerste op school é)
Alé, kmoet gaan eten :-), mss tot straks, tips blijven altyd welkom :-), xxxxx

17:37 Gepost door (SpEeDyCaT) | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

>>> go for it !!! gewoon effe praten...

Gepost door: leen | 29-01-04

De commentaren zijn gesloten.