17-02-04

allo iedereen, ik ga dees ""dagboek"" hier is wa aanvullen

allo iedereen, ik ga dees ""dagboek"" hier is wa aanvullen é, of nee nog ni eerst nog wa manieren om dingen te schrijven: Wat stelt bijvoorbeeld dit voor:
- (soep)Mooi weertje hé(patatten)
- dit is totaal oooovvvvveeeerrrbbbboodddddiiiiiiiggggg
enz....
Ah ja, Ik heb een besluit genomen, der was niemand om een klapke mee te doen en ik verveelde mij, dus heb ik da zoë-gedoe is ne keer opgelost: Ik dacht in mijneigen: "Eigelijk ben ik zoë's laatste zorg, zelfs geen zorg, dus als ik tch nix voor haar waard ben, dan kan ik haar maar beter vergeten." Makkelijker gezegd dan gedaan :-). Deze middag wou ik mijne frak gaan halen want het was freezing cold, ik ging naar de deur naar onze gang: op slot. AAAAHHH, kon ik daar maar doodvriezen :-P. Heb mij zowa halfdood verveeld tot er nog wat leven in de brouwery kwam, der ware nog wa vrienden naar school gekomen die thuis gingen eten, maar ja... die geloven nog altyd op een kans met zoë die volges mij door F. helemaal tot 0,0 is geslonken (die heeft mij zitte zwartmake, de letter heeft nix met de naam te maken), en ze gingen heel subtiel naar zoë die in de buurt stond, ik had het al lang door en hield me maar op een afstandje, volges ne vriend zou ik haar moete vragen om met twee vrienden naar t stad te gaan, maar 1)ik mag ni gaan van m'n moeder en 2)da zou toch maar slecht aflope, drie gaste en één meisje.

ff iets tussendoor: je zult me drie dagen moeten missen (van woensdag tot vrijdagavond) want het zijn klasdagen (ni da ik verwacht da iemand mij mist), die gaan volges mij echt tof worden, we gaan chinees halen, fritten gaan halen, haha snoep meebrengen :-) (ik em 500g), seg btw: weet iemand wat nasi is, want ik wil da wel weten om te kunen kiezen wat we gaan eten é
Alé, ik hoop dat ik alles heb gezegd wat ik wou zeggen, anders voeg ik dat nog wel toe, ik zal nog wel updaten zne vandaag (i hope so), en anders... tot de vrijdag é ;-)
XxxxX

18:01 Gepost door (SpEeDyCaT) | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nasi en missen Yooo, er zijn wel degelijk mensen die je posts lezen *lol*

Nasi Goreng is natuurlijk afkomstig uit de Indonesische keuken, en door de Javanen naar Suriname gebracht, waar het door alle bevolkingsgroepen wordt gegeten. En er zijn zoveel variaties als er mensen zijn...

Wat ze er allemaal in draaien weet ik nie, maar is iets met rijst en soja dak me nie vergis. Maar wel heel lekker

Gepost door: Jeroen | 17-02-04

lees ik goed??? wat lees ik nu met die zoë?
ziet ze je niet zitten????? ze moest zich schamen
ik hoor het wel van je op msn
doeggg Merle

Gepost door: merel | 20-02-04

De commentaren zijn gesloten.